Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΠAΡATAΣH ΔIAΘEΣIMOTHTAΣ MEXΡI THN EKΔΟΣH OΡIΣTIKΩN ΠINAKΩN

Παρατείνεται η διαθεσιμότητα για όλους τους υπαλλήλους μέχρι την έκδοση των οριστικών πινάκων του ΑΣΕΠ

Όπως σημειώνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προς αποφυγή παρανοήσεων, οι τελικοί πίνακες που έχει δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ δεν είναι οριστικοί καθώς δεν έχουν εξεταστεί οι αιτήσεις θεραπείας των υπαλλήλων,
 
Με το παρακάτω έγγραφο, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κάνει γνωστό ότι παρατείνεται ο θεσμός της διαθεσιμότητας για όλους τους υπαλλήλους μέχρι την έκδοση των οριστικών πινάκων.


Παράταση χρόνου διαθεσιμότητας
 
28.3.2014
 
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το αρ.40 του ν.4250/2014 παρατείνεται ο θεσμός της διαθεσιμότητας για όλους τους υπαλλήλους, μέχρι την έκδοση των οριστικών πινάκων. Προς αποφυγή παρανοήσεων, οι τελικοί πίνακες που έχει δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ δεν είναι οι οριστικοί καθώς δεν έχουν εξεταστεί οι αιτήσεις θεραπείας των υπαλλήλων. Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, όλοι οι υπάλληλοι, που έχουν κάνει αίτηση σε κάποια από τις ανακοινώσεις, παραμένουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας- κινητικότητας μέχρι την έκδοση των οριστικών πινάκων. Συνεπώς, και μέχρι και την έκδοση των οριστικών πινάκων δεν διακόπτεται η μισθοδοσία των εν λόγω υπαλλήλων. Συγκεκριμένα για τις Ανακοινώσεις 6, 8 και 9, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων θεραπείας είναι η 11η Απριλίου 2014 (βλ.άρθρο 51 , παρ. 6 του ν.4250/14).

Αυτονόητο, δε είναι ότι η παράταση δεν αφορά όσους δεν έχουν κάνει αίτηση για να μεταταχθούν/μεταφερθούν και άρα θα πρέπει να διαγράφουν.


Πηγή: Υ.Δ.Μ.Η.Δ.

1 σχόλιο:

  1. Πρωταπριλιάτικο; Αν και σιγά την "είδηση"!!! Όσο για τον Κούλη (Μητσοτάκη) και το ΜεγκαΖέλο τον κλώνο του Γιωργάκη (του ...Σιδερένιου) για να μην ξεχνιόμαστε, που έμαθα ότι απεργάζονται την de facto κατάργηση της Μονιμότητας στο Δημόσιο, με το ισχύον Σύνταγμα (το οποίο δεν μπορούν να αλλάξουν, κι ούτε θα μπορέσουν από ότι φαίνεται, παρά τις "οδηγίες" και τα κελεύσματα των "δανειστών") ένα έχω να πω:
    ΕΓΩ θα πάρω τα ψίχουλα του Κούλη (αποζημιωσούλα κι ΟΑΕΔ) εφόσον είμαι στεγνός από χρήμα, ένεκα του Αρμαγεδδώνα των Μνημονίων που εισήγαγε στην δύσμοιρη Πατρίδα, ο καταγέλαστος Γιωργάκης του Σιδερένιου (για να μη ξεχνιόμαστε)....
    Όμως πάλι με χρόνους και καιρούς πάλι δικά μας θάναι, αγαπητοί μου συν- απολυμένοι, αλλά κι άλλοι που "σώθηκαν" στην κινητικότητα (χα, χα) κι αναμένεται το παλιοκράτος τους να μας αποζημιώσει (ακόμη και σε υποτιμημένες δραχμούλες, εμείς δεν είμαστε Κεφάλαιο, το "γαμώτο" μετράει), εκτός από τα 176 ευρώ (για όσους έχουν κάνει ομδικές αγωγές) ΚΑΙ για την "περίοδο Διαθεσιμότητας", αλλά και την "περίοδο Απόλυσης" για όσους απο μας τους χρωστά η μοίρα να την διανύσουν...!
    Το πολύ να γίνει κάποιος "συμψηφισμός" στον οποίο το επίδομα ΟΑΕΔ δ ε ν συμμετέχει...
    Ψηλά το κεφάλι ρε! Κυβέρνηση με τον (Παπατζο) Άδωνι "Υπουργό" δ ε ν έ χ ε ι και πολλά ψωμάκια ακόμη να φάει!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή