Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΑΔΕΔΥ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

Τετάρτη 15 Ιούλη 24ωρη Απεργία της ΑΔΕΔΥ


Απεργιακή συγκέντρωση στις 11πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος
Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 7.30μμ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015, ημέρα ψήφισης του 3ου Μνημονίου με απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 11:00πμ καθώς και στις έδρες των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Καλούμε, παράλληλα, τους εργαζόμενους τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους-ες και όλους τους πολίτες της Αττικής σε Παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 και ώρα 7:30μμ στο Σύνταγμα.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το "πρέπει να επανεξεταστούν οι αντιμνημονιακοί νόμοι της παρούσας κυβέρνησης, που ψηφίστηκαν μονομερώς μετά την 20/2/2015, εκτός εκείνου για την "ανθρωπιστική κρίση" για τυχόν δικαιώματα που θεμελιώνονται με αυτούς ή άλλως να νομοθετηθούν ισοδύναμα" τι ακριβώς εννοεί; Μήπως εννοεί το δικαίωμα μας στη Μονιμότητα; Και αν ναι ποιά ειδικότητα, ή ποιούς υπαλλήλους του Δημοσίου θα κάνει ΙΔΑΧ, ή ΙΔΟΧ, ο αν. ΥΔΜΗΔ; Τους νεοπροσλαμβανόμενους ή κάποιους άλλους; Ελπίζω πάντως εμάς πλέον να μας αφήσουν ήσυχους να πάρουμε σύνταξη (αν ζήσουμε ως τότε κι αν υπάρχει τέτοιο πράγμα εκείνη την εποχή) από αυτές τις θέσεις! Αρκετά υποφέραμε...! Αλλιώς πάλι μπροστά τους θα μας ξαναβρούν κι αυτή τη φορά περισσότερο αποφασισμένους και λιγότερο ευκολόπιστους....Παρακαλώ να δημοσιευτεί και να διαβιβαστεί και στην ΟΛΜΕ.
    Κ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕ1401, Εσπ ΕΠΑΛ Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή