Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Το χρονοδιάγραμμα της επεξεργασίας του νομοσχεδίου για την επαναφορά των διαθέσιμων-απολυμένων, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων κατρουγκαλοςΤη Δευτέρα 20/4 στις 5 μ.μ. θα γίνουν οι ομιλίες των φορέων, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, σχετικά με το νομοσχέδιο «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις».  

Την Τετάρτη 22/4  στις 5 μ.μ. θα γίνει η τελευταία  συνεδρίαση της πρώτης ανάγνωσης, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, που θα γίνει συζήτηση επί των άρθρων του νομοσχεδίου. 

Την Παρασκευή 24/4 στις 10 π.μ. -κατά πάσα πιθανότητα- θα πραγματοποιηθεί η Δεύτερη Ανάγνωση, του νομοσχεδίου, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. (το αν πράγματι θα γίνει 24/4, θα οριστικοποιηθεί κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 20/4)

Στη συνέχεια για να ψηφιστεί, θα πρέπει 
να εισαχθεί προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής.

Δεν έχει ακόμα οριστεί η ημερομηνία που θα γίνει η εισαγωγή του σχετικού νομοσχεδίου στην ολομέλεια της  Βουλής για να γίνει η ψήφισή του (Αυτό θα εξαρτηθεί από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της ψηφοφορίας των προηγούμενων νομοσχεδίων που έχουν δρομολογηθεί. Το νωρίτερο -μάλλον-  που μπορεί να εισαχθεί προς συζήτηση στην  ολομέλεια, είναι την 29/4).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου