Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ... ΕΡΧΕΤΑΙ

Τη Δευτέρα 4/5 το απόγευμα, το νομοσχέδιο για την αποκατάστασή μας, στην ολομέλεια της Βουλής.

Μετά την αποψινή διάσκεψη των προέδρων των Επιτροπών της Βουλής, πληροφορίες μας επιβεβαιώνουν, ότι το νομοσχέδιο «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» θα εισαχθεί προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής τη Δευτέρα 4/5 το απόγευμα και αναμένεται να ψηφιστεί την τρίτη αργά το απόγευμα.


Ταυτόχρονα προχωρά με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας «Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», το οποίο εισάγεται προς συζήτηση στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων τη Δευτέρα 4/5 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 5/5, ενώ αναμένεται να ψηφιστεί από την ολομέλεια της Βουλής, την Παρασκευή 8/5. Στο νομοσχέδιο αυτό εντάσσεται τελικά η ρύθμιση για την προσθήκη των καταργηθέντων Τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ.

Συνάδελφοι πλησιάζει ο καιρός που θα γυρίσουμε στα σχολεία μας δικαιωμένοι, με το κεφάλι ψηλά. Εμείς και οι μαθητές μας. Δεν ξεχνάμε το σύνθημά που είχαμε από την αρχή του δύσκολου αλλά ανυποχώρητου αγώνα μας:

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου