Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ/ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ


Π
ΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφε, εσύ που είσαι σε διαθεσιμότητα, αλλά και εσύ που απειλείσαι με διαθεσιμότητα-απόλυση.

Είναι η ώρα μα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον αγώνα. 
  • Να πούμε όλοι μαζί όχι στις διαθεσιμότητες-απολύσεις 
  • Να πούμε όχι στην πολιτική που συντρίβει τις ζωές μας αλλά και τις ζωές των παιδιών μας


Καλούμε όλους τους συναδέλφους που είναι σε διαθεσιμότητα απ όλους τους φορείς του δημοσίου, τα συντονιστικά, τις συλλογικότητες, εκπροσώπους σωματείων και ομοσπονδιών, να πάρουν μέρος στη γενική συνέλευση των εργαζομένων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στις 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 6ου ΕΠΑΛ Αθηνών, Νέστου 4 (στάση μετρό: Μέγαρο Μουσικής). -Χάρτης-       

Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο την ΑΔΕΔΥ ή διάφορες ομοσπονδίες για να συντονιστούμε. Παίρνουμε τώρα την κατάσταση στα χέρια μας. Συντονιζόμαστε από τα κάτω για την οργάνωση των αγώνων μας και τη ματαίωση των σχεδίων τους.


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


ΌΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ


Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα

3 σχόλια:

  1. Απάντηση προς συναδέλφους για την μη δημοσίευση ορισμένων σχολίων

    Το Θάρρος της γνώμης δεν συνάδει με την ανωνυμία

    Δημιουργήσαμε αυτό το blog για να έχουμε ένα μέσο ενημέρωσης, διαλόγου και προβολής των αιτημάτων μας. Τον τελευταίο καιρό όμως, διάφορα σχόλια αμφιβόλου προελεύσεως καλυπτόμενα πίσω από την ανωνυμία, υποσκάπτουν ευθέως την ενότητα του αγώνα μας.
    Παίρνοντας υπόψη τα παραπάνω επισημαίνουμε:
    α) Ο διάλογος ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς, για να είναι γόνιμος και αποτελεσματικός, πρέπει να γίνεται με θάρρος, στο φως του ήλιου και όπως αρμόζει ανάμεσα σε συναγωνιστές.
    β) Ο αγώνας μας έχει φτάσει στην πιο κρίσιμη καμπή και η γνώμη του καθενός μας, καθώς και η συμμετοχή του στους αγώνες είναι καλοδεχούμενες και επιβεβλημένες.
    Για τους παραπάνω λόγους η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα, αποφάσισε ομόφωνα, να δημοσιεύονται μόνο τα σχόλια τα οποία θα αναφέρουν το ονοματεπώνυμο και το σχολείο προέλευσης του κάθε συναδέλφου.

    Γιαννοπούλου Αναστασία 7ο ΕΠΑΛ Αθήνας
    Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής
    Διαχειριστής του Blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι, σε διαθεσιμότητα, παρακαλώ να ενεργήσετε άμεσα και να αναλάβετε έστω και μόνοι σας την πρωτοβουλία να να ενημερώσετε, με δικαστικά στοιχεία την ΟΛΜΕ βάσει του αιτήματος της, που σας στέλνω. Και επειδή δυστυχώς, ορισμένοι κυβερνητικοί «συνάδελφοι» των ΠΥΣΔΕ ή θα το αγνοήσουν ή θα δώσουν αναληθείς απαντήσεις (επειδή είναι σαμαρικότεροι του Σαμαρά, αρβανικότεροι του Αρβανιτόπουλου και πιο στουρνάρια από τον Στουρνάρα..όπως θάλεγε… και ο Άδωνις!)
    Καλό είναι να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για τα ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ και το ΨΩΜΙ ΜΑΣ χωρίς τέτοιους μεσάζοντες…
    Νίκος Αναγνώστου ΠΕ18-26 σε διαθεσιμότητα
    Αντιπροσωπος ΑΔΕΔΥ στην ΕΛΜΕ Λέσβου

    ΑπάντησηΔιαγραφή