Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Μας εμπαίζουν

Ο Κ. Αρβανιτόπουλος επιβεβαιώνει ότι θα απολυθούν εκπαιδευτικοί
   
Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2013 09:52
alt

Απολύσεις εκπαιδευτικών προανήγγειλε εμμέσως ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στον ρ/σ Αθήνα 9.84. Συγκεκριμένα, είπε ότι στόχος είναι οι εκπαιδευτικοί που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα να απορροφηθούν σε άλλες θέσεις και οι απολύσεις να περιοριστούν στο ελάχιστο.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου για την αξιολόγηση, η χώρα βρίσκεται σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης», ανέφερε επίσης ενόψει της συνάντησής του το μεσημέρι με Πρυτάνεις, οι οποίοι δεν δίνουν λίστες με διοικητικούς υπαλλήλους προκειμένου να μην υπαχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.
http://www.aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

  1. Κ. Αρβανιτόπουλος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής: "...Προχωρήσαμε σε νομοθετικές ρυθμίσεις για ε π α ν α π ρ ό σ λ η ψ η σε δομές επαγγελματικής κατάρτισης 1.300 εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Οι υπόλοιποι απ΄όσους είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα θα απορροφηθούν από το υπουργείο Υγείας και Δήμους..." (σελ. 5, 15/09/2013)
    Συνάδελφοι, πουθενά δεν μιλάει για μετατάξεις. Ακόμη κι αν προκηρύξει θέσεις για τους "διαθέσιμους", αυτές θα συνοδεύονται από αλλαγή εργασιακών σχέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή