Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Λόγο των εξελίξεων, αύριο Τρίτη 21.1.2104 στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα, στα γραφεία της Ο.Λ.Μ.Ε., για την εκτίμηση της κατάστασης και τον προγραμματισμό των δράσεών μας. 
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι την Τετάρτη 22.1.2014 το πρωί να είναι σε επικοινωνία και ετοιμότητα για την πραγματοποίηση δράσης.

2 σχόλια:

  1. Παρατηρούμε μέ έκπληξη, αλλά και απογοήτευση ότι δεν απορροφώνται όλοι οι εκπαιδευτικοί με δεύτερο πτυχίο αλλά ωρισμένοι μόνο. .
    Σε πολλούς συναδέλφους με δεύτερο πτυχίο, τους είχε αποδοθεί και
    η δεύτερη ειδικότητα μετά απο αίτηση τους .
    Ο χρόνος που απομένει πλέον είναι ελάχιστος ,δραστηριοποιηθείτε γιατί έχετε την δύναμη να πείσετε την ηγεσία του Υπουργείου να αλλάξει στάση απέναντι μας .
    Είναι ανέντιμο να μήν αξιοποιούνται τα δεύτερα πτυχία Μαθηματικού,Φυσικού Νομικού, Κοινωνιολόγου κ.α.

    Μαυρίδου Αναστασία εκπαιδευτικός σε διαθεσιμότητα
    ΠΕ 18 24 Εργοθεραπεύτρια και δεύτερο πτυχίο
    ΠΕ 10 Κοινωνιολόγου
    Ειδικό ΤΕΕ Ιλίου και
    Ειδικό Λύκειο Ιλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία Μαυρίδου, μην απογοητεύεστε εφόσον ποτέ στην Παγκόσμια Ιστορία, ταπεινά και καταγέλαστα λαμόγια δεν απέδωσαν Δικαιοσύνη...Οι ασπάλακες αυτοί που εμπνεύστηκαν τη γενοκτονία του δυναμικότερου κομματιού της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Υπουργός δηλαδή, σύμβουλοι και διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι, συντάκτες των non papers) , κάποια στιγμή θα τιμωρηθούν είτε από εμάς τους ανθρώπους, είτε από τον ίδιο το Θεό!!
      Όσο για τα δεύτερα πτυχία που διαμαρτύρεστε (και έχετε απόλυτο δίκιο) θα σας επαναλάβω τα παπατζιλίκια των κυρίων Άδωνι κι Αρβανιτόπουλου, που μες στο κατακαλόκαιρο έδιναν show από τις οθόνες των πρετεντροκαναλιών:
      Τα δεύτερα πτυχία όπως και οι γιατροί είναι ευλογία!!!!!!...Τέλος.....
      Μην περιμένετε συνεπώς απορρόφηση, μετάταξη, μετακίνηση, ή άλλο τι που να αποτελεί μόνιμη θεσούλα στο Δημόσιο.Όπως ο γιατρός καθοδηγείται από τα παραπάνω λαμόγια στο να "ανοίξει ιατρείο!!!", ομοίως και οι κάτοχοι του 2ου πτυχίου μπορούν να αναζητήσουν εργασία, βασιζόμενοι σε αυτό, στον ιδιωτικό τομέα, ή το πολύ πολύ σε κάποια πρόσληψη από την αρχή στο Δημόσιο (και όχι κατ΄ ανάγκη σε μόνιμη θέση)!!!!....
      Κ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΕ1401 ΙΑΤΡΟΣ, ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ

      Διαγραφή