Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. : Η Διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και ...

Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. και οι συνάδελφοι διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης θέτουν  τα ερωτήματα και ....

Διαθεσιμότητα Εκπαιδευτικών Τεχνικών Ειδικοτήτων:
– 10 αμείλικτα ερωτήματα που …ΔΕΝ περιμένουμε να απαντηθούν !
– και 3 θέσεις, για τις οποίες περιμένουμε ΑΜΕΣΗ τοποθέτηση ΟΛΩΝ !!

Πέρα από την κάθετη και αδιαπραγμάτευτη διαφωνία που έχουμε επανειλημμένα διατυπώσει, σχετικά με το μέτρο της διαθεσιμότητας στο σύνολό του, όπως και την ξεκάθαρη θέση μας για επαναλειτουργία ΟΛΩΝ των Τομέων και Ειδικοτήτων που λειτουργούσαν στα σχολεία της Τ.Ε.Ε., επισημαίνουμε τα εξής, σε σχέση με τους ρεαλιστικούς στόχους για την επαναπρόσληψη των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα:

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. :

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε την ΟΛΤΕΕ και περιμένουμε τους υπόλοιπους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλή η απάντηση. Όλες οι άλλες ομάδες είχαν αποτελεσματικότερα "μέσα" και "βύσματα" και επιβίωσαν. Στα πλην, επίσης, του τομέα υγείας-πρόνοιας ο ανταγωνισμός από τα ιδιωτικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΛΤΕΕ! ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΟ Ν ΗΤΑΝ Η ΟΛΤΕΕ!ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΕΠΑΞΙΑ!ΤΗ ΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΟΛΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφε τουλάχιστον το αναγνωρίζουν κάποιοι έστω και τώρα. Όμως δεν θα σταματήσουμε να μας εκπροσωπούμε και να φωνάζουμε για να βρεθεί λύση να μην απολυθεί κανένας μας και να κάνουμε γνωστο το τεράστιο πρόβλημα που μας έχουν δημιουργήσει κάποιοι γνωστοί και ηθελημένα απο εμάς τους ίδιους άγνωστοι. Συνάδελφοι προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να κάνουμε κοινωνούς της καταστροφής μας όλους τους συναδέλφους.
    Φώτης Δανάσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή