Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Καλή επιστροφή στα σχολεία μας συνάδελφοι!!

......."Και θάναι ντάλα μεσημέρι"


Θυμάμαι ότι, στις 14 Ιανουαρίου, οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα κόψαμε τη βασιλόπιτα καλωσορίζοντας το 2015, με την πεποίθηση ότι οι αγώνες μας θα βρουν πλήρη δικαίωση και θα επιστρέψουμε μαζί με τους μαθητές στα σχολεία μας, με την επαναλειτουργία όλων των τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ.

Μετά από ενάμιση χρόνο ομηρίας, απόλυτου εμπαιγμού, απίστευτης κυβερνητικής βίας και αταλάντευτων αγώνων, είχαμε δηλώσει -για άλλη μια φορά με αισιοδοξία- ότι θα επιστρέψουμε στα σχολεία μας "και θάναι ντάλα μεσημέρι".

Αυτή  η μέρα τώρα πλέον είναι πολύ κοντά!!
Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε

Στις 9/7/13, ανακοινώθηκε με ένα "non paper" η κατάργηση 50 ειδικοτήτων της TEE. Μετά από 19 μήνες ακριβώς,  στις 9/2/15, ανακοινώθηκε στη Βουλή η επανασύσταση των 50 καταργημένων ειδικοτήτων και η επιστροφή μας στα σχολεία!!!

Ναι! Γυρίζουμε στα σχολεία μας όρθιοι, με το κεφάλι ψηλά, γιατί όλο αυτό το διάστημα, στον κυκεώνα που ζήσαμε, δεν καταθέσαμε ποτέ τα όπλα, δεν πτοηθήκαμε, δεν εγκαταλείψαμε τον αγώνα. Γίναμε ορκισμένοι μαχητές κατά της αδικίας και θα συνεχίσουμε να είμαστε, γιατί μάθαμε καλά τώρα πια, ότι  "ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ".  

Καλή επιστροφή στα σχολεία μας συνάδελφοι!! Μαζί με τους σχολικούς φύλακες και τους μαθητές μας!

Αναστασία Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου