Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας

Απόφαση της Συνέλευσης των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα της 18/6


Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόναςΤην Τετάρτη 18/6 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνέλευση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα -απόλυση για τη εκτίμηση των τελευταίων δεδομένων, τον προγραμματισμό και την οργάνωση της δράσης μας.
Οι εκτιμήσεις που προέκυψαν μετά από πλούσιο και γόνιμο διάλογο, ήταν:
  • Η  αλλαγή του προσώπου του Υπουργού Παιδείας, δεν σηματοδοτεί και αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής σχετικά με τα θέματα παιδείας, διαθεσιμοτήτων - απολύσεων και γενικότερης πολιτικής, μιας και υπαγορεύεται από τις μνημονιακές δεσμεύσεις της συγκυβέρνησης, παρά μόνον συνιστά προσπάθεια εξωραϊσμού της ήδη εφαρμοζόμενης, βάρβαρης, πολιτικής
  • Ο μόνος τρόπος ματαίωσης των απολύσεων και αυτής της βάρβαρης, αντιεκπαιδευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής, είναι ο ανυποχώρητος, διαρκής, ενωτικός και μαζικός αγώνας όλων των διαθέσιμων-απολυμένων, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και του συνόλου των εργαζομένων.
Συνεχίζουμε των αγώνα μας και διεκδικούμε:
  • Να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός
  • Να γίνει άμεση επαναφορά των Τομέων Υγείας-Πρόνοιας, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Αισθητικής Κομμωτικής στο νέο ΕΠΑΛ
Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κορυφώσουμε τον αγώνα μας  με δράσεις, που θα γνωστοποιηθούν με καλέσματα ή με διαπροσωπική επικοινωνία.

Συνεχίζουμε την καθιστική διαμαρτυρία μας έξω από το ΥΠΟΙΚ που αποτελεί κέντρο ενωτικού αγώνα ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις και καλούμε όλους τους συναδέλφους να την πλαισιώσουν, με καθημερινή δυναμική παρουσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου