Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Καραβάνι Ζωής Ρήξης και Ανατροπής

14.2.2014 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
 ΤΟ ΚΑΡΒΑΝΙ ΖΩΗΣ, ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ 13-14 ΦΛΕΒΑΡΗ 

Το καραβάνι της αυτοκινητοπορείας -αντίστασης στις διαθεσιμότητες/απολύσεις, αξιοπρέπειας, αντίστασης και ανατροπής  της πολιτικής του ολέθρου- έφτασε στην Αθήνα στις 2 μ.μ. και αντιμετώπισε την απαγόρευση της εισόδου των αυτοκινήτων στους δρόμους της πόλης από την αστυνομία. Στην πλατεία Καραϊσκάκη έγινε η υποδοχή των διαδηλωτών του "καραβανιού" από αντιπροσωπίες των ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΟΛΜΕ και συγκεντρωμένους σχολικούς φύλακες, εκπαιδευτικούς, καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών, απολυμένους της ΕΡΤ, υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα των ΥΠΠΟ και ΥΠΕΚΑ κ.α. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο και πορεία με προπορευόμενες μηχανές. 
Με στάση στην πλατεία Κλαθμώνος (κέντρο αγώνα των διαθεσίμων) η πορεία κατέληξε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου ζητήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό χωρίς ανταπόκριση (βέβαια), ενώ υπήρχε ασφυκτικός κλοιός από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. 
Στους συγκεντρωμένους μπροστά στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωπος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, της ΟΛΜΕ, του"καραβανιού ζωής, ρήξης και ανατροπής", του SOS Χαλκιδική, των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών και της Δι.Α.Σ.Ε.Δ.Α

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ  ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΗ-ΠΛ. ΚΛΑΘΜΩΝΟΣ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

ΞΑΝΘΗ
ΚΑΒΑΛΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΙΕΡΙΑ
ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
                                    Greece: Riot police push back anti-austerity protesters from ministries
                                   

                                   
  ΑΘΗΝΑ



Φωτογραφία: ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή συλλογή υλικού! Μπράβο σε όλους για την αδιάκοπη και ακούραστη αγωνιστικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή